Teambuilding i form av kokkelering.

Gruppen deles inn i 3 og hver gruppe tildeles en av våre kokker. Gruppene skal så komponere og tilberede 3 retter hver med utgangspunkt i de råvarer de får utdelt. Alt under god veiledning fra våre kokker og medarbeidere.

To fra hver gruppe er ansvarlig for oppdekking under kyndig veiledning fra våre erfarne restaurantmedarbeidere.

Middagen:
Under middagen anretter, presenterer og serverer gruppene sine respektive retter til hverandre. Man spiser altså ikke de rettene man selv har tilberedt.

Ønsker dere egne forklær og kokkehatter hjelper vi gjerne med det. Det er og mulig å få logo på forklær om ønskelig. Ta kontakt med oss for tilbud.

Utsiktens anbefaling:
Vinsmaking i forkant av kjøkkengleder, her velger man ut vin til rettene man skal lage, spør oss gjerne om dette er interessant!

Passer for
Grupper på 6
– 20 personer

Varighet 
2 - 3 timer

Vi lever og ånder for mat og drikke, og vår erfaring er at det alltid finnes mye uprøvd de fleste steder. Listers Kjøkken søker med alle sansene og vet å sette pris på å prøve ut nye lukter og nye smaker.
Ta kontakt med oss her!