På toppen av Kvinesdalen finner du stedet UTSIKTEN. Et velkjent landemerke i alle år, for reisende mellom Kristiansand og Stavanger. Nå går hovedveien utenfor denne bygda. Allikevel kommer det mange mennesker hit. UTSIKTEN er ikke lenger bare et stoppested langs veien, det har blitt en destinasjon, både for kurs og konferansemarkedet, for golfentusiaster og for kunst og kulturinteresserte. På UTSIKTEN i dag, kan man oppleve et moderne hotell, en vakker golfpark og et innovativt kunstsenter.  Felles for alle tre enheter er den spektakulære utsikten over fjorden.

Med en natur som kan bergta de fleste, er scenen nå satt for å ta neste steg ut og presentere noen av Kvinesdals kulturpersonligheter. UTSIKTEN Hotell har lenge hatt fokus på kortreist mat. Nå er det Kortreist kultur som skal serveres for gjestene.  I små eller store porsjoner kan gruppereisene nå få en smak av hva denne regionen har å by på. Hva med en liten symfonisk pop pause? Eller elgitar improvisasjon i fri flyt på toppen av et fjell, med kaffe og kanelboller til? Ønsker man en snartur inn i den virtuelle verden for å ta en omkamp på dagens beslutninger kan det også ordnes, men med litt fare for virtuelle blåmerker.

Med kortreist kultur på programmet velger en ikke bare mellom pop eller klassisk, underholdning eller aktiviteter. En velger verdier. Verdien av det ekte og nære.  Verdien av å hente ut kvaliteter i de menneskene som har røttene sine akkurat her.  Det er mulig å lytte til musikken fra Kvinesdals komponister i andre verdensdeler også, men hvorfor ikke legge øret til her?

USIKTEN, 4480 Kvinesdal
T: 38 35 88 00
F: 38 35 88 01